yang lepas jangan dilepaskan

Tuesday, January 18, 2011

aku dah buat favicon !

   hehehee.. akhir nye aku berjaya melepasi tahap kebosanan aku... biase laa.. bosan2 belek belog otai2.. macam woot woot comot abang ben .. dan banyak lagi.. semua otai bagi aku.. sebab semua blog yang aku buke.. hebat dari aku..kemas lagi.. tak macam aku... terabor sekali.. wakaka..

oteyh oteyh.. dah dah.. aku nak bagitau kat sini.. time aku buke blog woot woot nehh.. aku saje la buke kat tips and toturial tuu.. tak tau kat mane. .. meh nak tunjukk,..

membesar hebat bila kelik gambar neh...


  huhu.. aku pon buke la toturial pasal favicon nii... tengok tajuk cam tak minat.. tapi bile buke.. hebat jugakk.. 
hahahaa... dan aku pon buat laa.. sape2 yang buke belog aku nampak la favicon tuu.. tak tahu favicon tu ape? 
meh nak tunjuk..


tak nampak ? kelik bagi besaw !


haaa.. korang nak tahu camne nak buat tuu? yang aku pon bukan nye lawa sangat.. saje untuk suke2.. at least korang ley ingat blog rawt rawt.. ehehe.. bace sini .. segala nye terselah .. hehee... 
www.tips-fb.com

3 comments:

sicomot-comel said...

eheks...
mane ada Comot ni otai rawt oii..
masih bertatih kot.
huhuhu

p/s:nace favy!menyerlah gitu..hihi

rayne rawt rawt said...

haha.. otai kepada rawt rawt lah.. wakak

istiqlal gest said...

seppp