yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, January 30, 2011

Bloglist IqbalHakimi | Jom Terbang!!

 asalamualaikum salam pembuka bicara,..

trententen..ntah dari mane aku dapat ayat trententen.. hehe.. tapi aku suke.. balik je dari sekolah terus bukak belog.. haha.. ni lah manusia bila dah gile kan blog..wuuuu... yeah yeahh... terbaca pulak pasai bloglist ni.. lagi cheq suka..suke la.. sebab first dibuat oleh kawan baik dalam dunia blog aku sendiri.. second blog die lawa aku pon jeles.. third tak ade ape ape.. trententen..

 

  tu dia header si iqbal hakimi.. jom terbang ! wooo.. jom jom jom.. jadi pilot.. hahaha.. lau korang besar kan gambar tuu.. nampak gambar aku dekat barisan ke 3.. ok tipu je.. i lagi encem okei !

aku seorang pelajar lelaki yang baik, macho,tampan,bergaya (ok dah melebih yang amat) hehe..

 aku join ni pon sebab nak merapat kan lagi persahabatan dengan bloggers2 lain.. hehe.. niat iklas suci tulus muluss... nak tahu banyak banyak dan banyak dan banyak lagi .. pusing kan mouse anda sebanya 360 darjah.. dan kelik sini  ,.. itu aje kan kan kan www.tips-fb.com

1 comment:

iqbalhakimi said...

haha..thanks rawt2 sebab join..homework jgn dok buat plak...