yang lepas jangan dilepaskan

Monday, August 8, 2011

"Trademark" remaja sekarang

asalamualaikum

hello guys

sebenarnya aku dah niat kan dalam hati ni nak buat entry yang lebih kepada keislaman sikit ataupun entry kesedaran even aku yang tak sedar sedar . ye la .. kerja sekolah berlambak still lagi boleh berblogging then boleh buat muka 10 sen atau kurang time cikgu tanya : "where's your homework ? " aku tak perlu bagitau sudah tentu semua dah tahu jawapan bagi seorang pelajar tak separuh crazy ini .


back to the topic , Trademark tak paham ? ala .. trend korang sekarang ni .. macam macam trend la korang sekarang ni . aku tanak ulas panjang lebar . just nak cakap pasal suka nya remaja sekarang dengan warna warna yang cerah atau terang . am i right ?


atau lebih tepat korang dah tak pakai lah colour hitam putih ni sekarang .. sekarang nak warna pelangi , warna warni . kan ? contoh : beg korang , kalau dulu kaler kaler yang gelap macam hitam tu memang cukup suka la . tapi sekarang lelaki pon suka pink .

selain tu , jam tangan korang pakai sekarang , mane ade dah yang steel ke jam jarum 3 tu .. sekarang pakai g-shock . tak kire la mahal ke murah . biar beli dekat pasar malam 10 ringgit 2 minggu pakai dah rosak pon . asalkan kaler die menarik

kan da cakap .. colour hitam letak belakang sekali tuu . hahaha

contoh lain lagi , yang korang kecoh sangat menjeles kan aku tak boleh beli satu .. mentang2 aku tadak duit banyak nak beli fixie tuu .. haha merapu dah ..see , bukan tak ade fixie colour gelap tapi orang lebih suka beli colour yang gojes like me :)


www.tips-fb.com

6 comments:

syira_88 said...

wah! banyaknye jam..nak satu!! memng ni tgh trend budak2 skrg kan;))

BM said...

seyes dah jadi trend kan?
fixie tu kt kg pun ada org pakai jugak...

meaw said...

buat keje sekolah lah :P

kotak bulat said...

kb suka tgk org pakai jam tu...cntik!

rayne rawt rawt said...

meaw : rawt rawt paling malas nk buat homework . hahaha

eyrah said...

errr . nak fixie ye . beli kat awie metal je . haha . cantik pon cantik . warne gojes cam awk pon ada la bhaiii . haha