yang lepas jangan dilepaskan

Wednesday, July 13, 2011

seperti yang aku jangka

asalamualaikum



fuh , baru balik dari sekolah.. memang hyperactive je hari ni . ni mesti sebab minum air milo yang mak buat tiap2 pagi , haha .. well , malam ni ade game penting kan ? (bagi aku lah) . sape yang tak tahu memang dia tak mengikuti perkembangan bola sepak nih . macam dalam gambar tu ler . malas aku nak terang dehh ..



ok , ape yang aku jangka kan ? ye la , start je hari ahad aku dah mule sekolah untuk minggu ini , demm ! traffic aku pon turun . tu takpe lah .yang aku sedih nye aku dah lambat sangat bace update korang .. wuu wuu . nak2 blogger yang update 2 jam sekali .. cik kotak bulat. macik onie .  kalau yang update sekali sekala tu takpe lah macam keen , bro khairul (macam mr.k kenal aku) , ustad woot woot . dan blogger yang dah tanak update blog . shadawentz . cik cik , tolong la buat entry baru . rayuan blogger picis

esok sekolah lagi . tapi aku rasa macam tak belajar lah sebab Terengganu FC yang menang piala FA tu kan ade berarak then die lalu depan sekolah aku . haha . sempat kot tengok . piwiitt . tak dapat kepastian lagi lah tuu .
dah2. petang nih ade latihan lagi dekat sekolah . macam ni lah hidup . sekolah sekolah sekolah . haihh !! www.tips-fb.com

4 comments:

Cik Teddy said...

kite same lar...huhu

kotak bulat said...

hehehe... KB mne update 2jam skali.. :P
dua entri sehari je tau.. hehehe

Hiddy Asri said...

Loike..

rayne rawt rawt said...

kb : haha . saje wat gimmik