yang lepas jangan dilepaskan

Sunday, May 29, 2011

Bruno Mars datang mesia .

asalamualaikum dan selamat malam yang tenang di rumah saya

entry kedua untuk hari ni . traffic turun . demm ! sape tak marah kalau macam nehh . zzz . traffic anda macam mane ? mesti pulus ratus ribus kan . pass la sikit dekat rawt rawt . muahaha

kalau tadi tenang je tapi sekarang dah riuh dengan nyanyian sumbang plus merdu kakak eden . tengok konsert mentor tu . aihhh . aku je baik . ye tuan blog ini baik lagi hensem . demm !



baik lah terus ke topik asal . yes. bruno mars datang mesia . bila ? hey , dah lame la . minggu lepas dah . ape la korang ni lambat . kate kipas susah mati beliau . ni datang mesia pon tak tahu . tapi jangan kecewa . rawt rawt sempat ambik gambar beliau . tapi anda jugak dibenarkan untuk jeles kerana hanya rawt rawt yang bertuah untuk jumpe dengan die .

nak tengok gambar die ? anda sangat bertuah sebab mood saya baik untuk sebar kan gambar beliau di pantai dungun terengganu mesia . wow !



okei FULLSTOP ! hensem kan bruno mars . muahahah ! teetttt . www.tips-fb.com

5 comments:

ieka said...

hahaha..trtipu suda..
bpak terkejut bce title td..huhu

fyfah said...

Okey ! tertipu . topic hot saje cari traffic ea ?

Shaherah said...

awak sangat serabai.. hahaha..

nabila izyani said...

huyoo bruno mars.. nak sain.. haha

ïêmå å¢klê§ said...

perghh...
hensom dari bruno mars 2..
hahaha