yang lepas jangan dilepaskan

Friday, April 15, 2011

Awak

asalamualaikum . 

terus terang.. aku memang tak pernah nak buat entry gila macam ni..
tapi malam ni terase berani nak post.


awak . 

kenapa awak asyik cari saya ? 

kenapa awak asyik mesej saya ? 

kenapa awak asyik call saya sebelum saya tidur ? 

awak tahu . 

saya sebenar nya memang suke time nama awak timbul dekat fon saya

saya happy bila awak online time saya online 

tapi .. 

saya tanak awak tegur saya selalu . 

sebab saya takut awak asyik tunggu saya tiap2 hari

bila saya lame tak berhubung dengan awak.

awak pulak timbul perasaan rindu.. 

itu yang saya tak suka. 

nanti . 

awak asyik teringat kan saya.

saya tak angkat fon awak sebab saya takut kita berzina mulut ,suara 

saya elakkan kita berjumpa sebab saya nak elakkan berzina mata dengan awak .

saya jarang balas mesej awak sebab saya takut kita berzina hati . 

saya dah cuba berubah . saya harap awak faham . 

saya pon harap awak ubah niat persahabat awak dengan saya . 

saya pon nak awak berubah . 

tapi saya nak awak tunggu saya. 

saya berjanji. 

saya akan belajar besungguh2 

sampai ke peringkat tertinggi . 



awak .. 

jika Allah panjang kan umur kita. 

suatu hari nanti . 

saya harap saya akan dapat menghantar rombongan meminang 

sebab saya dah bagitau dekat awak . 

saya nak awak . 

tapi awak kena tunggu saya . 

saya tanak bercinta dengan awak sekarang.. 

sebab saya percaya

bercinta selepas berkhawin teramat lah indah . 

awak .. 

tunggu saya tahu . 

jodoh di tangan yang Maha Esa 

tapi saya selalu berdoa agar jodoh saya bersama awak . 

tapi jika bukan jodoh kita. 

saya tak mampu buat apa2. 

saya hanya manusia..

langsung tak mampu nak melawan kuasa Nya 

harap berjumpa awak lagi :) 

selamat tinggal awak 

asalamualaikum 











p/s : gila kan ? tak tersusun .. malu nye 
www.tips-fb.com

3 comments:

whitelover said...

gila kan? oh tak gila

Wuucin Kimora said...

oh normal! cayalah! ;)

miss piNx aka biEy said...

waaaaaa.....
x cte sy pun...hehehe...
anyway sy doakn awk bahagia ye,, sweet :)

biey x sngka my sweet da bsr gni...hoho