yang lepas jangan dilepaskan

Wednesday, December 15, 2010

malaysia vs vietnam

 yaa..ini lah dia ganba yang baru aku baham ambik di stadium nasional bukit bauk..eh silap buki jalih..keh3..
korang sedia maklum kan..pemain2 malaysia yang hebat seperti kelab manchester united telah sampai ke separuh akhir dengan bongkak bangga nye...wakaka..baru smpai separuh akhir...hehehe..soklan cepu cemas untuk semua yang membaca entry gua kali ni (ade pembace ke??) sibai..wakaka..ok3..agak2 korang..brape belas kosongkah yang akan malaysia (bolos/jaring) untuk bekalan ke perlawanan timbal balik (sekima nates)
di vietnam nanti?? haa..jawab kalau brani...soklan ke 2..adakah wayne rooney berminat untuk menyarung jersey terengganu sebagai keeper negeri selepas die bersara (soklan susah gile babas)... pemenang kepade soklan gua ni akan dpt tiket sebagai V.I.P untuk makan di kedai roti canai abd kadir (promote tuh !)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
joke je bhai...tak ade nye aku nak bagi korang makan free kat kedai ayah gua sendiri...
wakakakkaa... :P
www.tips-fb.com

4 comments:

woot-woot said...

jangan main2 babes..rooney da training tangkap ayam baru2 ni - -"

aa lain kali..tulis post tu buat perenggang sket..hehe

selang seli kalo boley gambar n perenggang ^^

baru orang rajin nak bace..hoho

rayne rawt rawt said...

aaa...- -''

ye las..

AKU DIA DAN VESPA said...

ayam pon bley men bola ek.. cun2..

rayne rawt rawt said...

ahaha....
ni la name die ayam tambatan..
wakaka